Çözüldü İkinci elde alınan R7 240, R5 M.240 olarak görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozrtecno

Femtopat
Daha fazla  
Yeni ikinci el R7 240 ekran kartı aldım Sapphire markası, 2 GB kartın üzerindede R7 240 yazıyor fakat AIDA64'te CPU-Z'de AMD Radeon Software'de R5 M.240 olarak görünüyor. Biraz araştırdım R5 M.240 laptoplar için kullanılıyormuş ama neden böyle gözüküyor kart? R7 240 üzerinde de yazıyor ama PC'de uygulamalarda R5 M.240 olarak görünüyor sizce neden, bir sebebi var mı?

Çözüm
İnternetteki FPS değerleriyle karşılaştırın bir fark görmezseniz gerek yok tekrardan BIOS yüklemeye falan.
CPU-Z'den değil de GPU-Z'den bakıp ekran görüntüsü atar mısınız? Ayrıca BIOS kısmında arama tuşuna tıklayın.

BIOS atılmış olabilir belki de neden diye düşünüyorum. Atabilirseniz tüm GPU-Z ekran görüntüsü daha iyi olacaktır.

Hocam kusurabakmayın bir süre foruma bakamadım dediğiniz uygulamayı indirdim gpuz'i burdada ismi öyle gözüküyor sanırsam dediğiniz gibi bios atmışlar tıkladım bana bios rom dosyası gösterdi düzelmesi için yeni bios atmam gerekiyo sanırım.

Dosya Ekleri

• RGE.gif
    31,7 KB · Görüntüleme: 11
BIOS numarasını doğru gösteriyor da emin olamadım. Performansta internetteki testlerle bir farklılık gördünüz mü? Görmediyseniz BIOS ile uğraşmaya gerek yok bence.

BIOS numarasını doğru gösteriyor da emin olamadım. Performansta internetteki testlerle bir farklılık gördünüz mü? Görmediyseniz BIOS ile uğraşmaya gerek yok bence.

Yani çok test yapmadım ama iyi gibi. Isınma falan da yapmıyor.

İnternetteki FPS değerleriyle karşılaştırın bir fark görmezseniz gerek yok tekrardan BIOS yüklemeye falan.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…