İkinci elde kazıklanmayın

Dostum tamam da PC hani idare eder gidip Izoly bilgisayar satıyorsun 6 ay geçmeden bozulacağı belli. Kendin kullanmayacağın şeyi başkasına satıyorsun.

Izoly bilgisayar satmadım ki.

SSD Izoly diye Izoly bilgisayar mı oluyor. ASUS sistemdi içinde STRIX ekran kartı ve ASUS anakart vardı. ASUS markası daha fazlaydı ASUS kasa sattım ben.

Elimde olsa kullanırım neden heba olsun 240GB SSD. Kurar oyunları takılırım ama bilgisayarıma almam. Almayacağım demek satmayacağım anlamın gelmez ki.


Araştırsalarmış beni bağlamaz.
 
Hatta şunu anlatayım Migros'dan Hot Wheels araba aldım 10 TL idi bunu 50 TL den satışa koydum diyelim.Acelem yok koleksiyon duruyor.Şu an 35 TL sıfırı.20 TL ye satsam normal,11tl ye satsam saf ve 50 TL'ye alıcı olduğu zaman kazikci vs vs olacağım.Sorun şu ben bir fiyat koydum ve ne zaman satilmasi umrumda değil.İsteyen istediği gibi alabilir engellemiyorum.E bunda sorun satıcı mi yoksa alıcı mi ?.
 

Bende aynısını diyorum.
 

Evet doğrudur dostum bana dolandırmayı, ahlaksızlığı, üçkağıdı öğretmediler bilmem öyle şeyleri. Bir şeyin ederi neyse o fiyata satarım.
 
Ürün veya hizmet fiyatları objektif değil subjektiftir. Kimse kusura bakmasın elindeki ürünü 3 liraya da satabiliyor 5 liraya da satabiliyor ise, satıcı 5 liraya satmayı tercih eder.
Alıcı aynı ürünü 5 liraya değil 3 liraya almayı tercih etmeli. Satıcı için karlı bir satış iken alıcı için hatalı bir tercih. Önemli olan kendi alışverişinizi yaparken doğru tercih etmek, gerisi çorap söküğü gibi gelir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…