Çözüldü İkinci HDD takılınca disk yönetimi açılmıyor

• Konuyu başlatan Roity
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.283
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Roity

Kilopat
Daha fazla  
Laptopumda SSD üzerinde temiz bir Windows kurulumu var ve eski HDD'yi Caddy'le beraber taktıktan sonra aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak ne disk yönetimi ne de dosya gezgini cevap veriyor.

Daha da ayrıntıya girersek disk yönetimi sanal disk hizmetine bağlanılıyorda takılıyor.

İki diskte de sorun yok HDD'yi masaüstüne takıp ikincil olarak denedim.

Şunun çözüm olabileceğini düşündüm ama hizmetlerde disk defragmenter yok (Yüklemeye de çalıştım mesela System32'de var. Çalıştırıyorum ama saliseliğine birkaç CMD kodu işlenip gidiyor.)

Son düzenleme:
Çözüm
Ne marka Caddy aldınız?
Şu ürünü almıştım.
Masaüstünde çalışıyor ama dizüstüne takınca Disk Yönetimi açılmıyor? Caddy'de sorun olabilir mi?
Evde bir tane daha Caddy olduğunu hatırladım, daha demin onunla denedim ve sıkıntısız açıldı. Çalışmayanı bir daha takıp deneyeceğim.
Şu ürünü almıştım.

Evde bir tane daha Caddy olduğunu hatırladım, daha demin onunla denedim ve sıkıntısız açıldı. Çalışmayanı bir daha takıp deneyeceğim.
Çalışmayanı da denedim ve oldu, ama ikinci boot'da takıldı (üretici (HP) logosunda yükleniyorda kalıyor), güvenli modda açmayı deniyorum.
Şu ürünü almıştım.

Çalışmayanı da denedim ve oldu, ama ikinci boot'da takıldı (üretici (HP) logosunda yükleniyorda kalıyor), güvenli modda açmayı deniyorum.
Bahsettiğim ikinci Caddy kasaya uymayan büyük bir Caddy'di (12.7mm) o yüzden anakarttaki bağlantı kablosunu gevşetmem gerekti. Gevşettikten sonra fark ettim ki tam bağlantı kuramıyormuş. İdeal boyuttakini taktım ve sonunda çalıştı. Teşekkürler cevap için.
Ne marka Caddy aldınız?
Şu ürünü almıştım.
Masaüstünde çalışıyor ama dizüstüne takınca Disk Yönetimi açılmıyor? Caddy'de sorun olabilir mi?
Şu ürünü almıştım.

Şu ürünü almıştım.

Bahsettiğim ikinci Caddy kasaya uymayan büyük bir Caddy'di (12.7mm) o yüzden anakarttaki bağlantı kablosunu gevşetmem gerekti. Gevşettikten sonra fark ettim ki tam bağlantı kuramıyormuş. İdeal boyuttakini taktım ve sonunda çalıştı. Teşekkürler cevap için.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı