temizelx Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Evime 2. olarak bir internet almak istiyorum. Nasıl oluyor, hiçbir bilgim yok (yaşım 14). Bu konuda yardım edebilecek varsa yazabilir. Teşekkürler.
Evime 2. olarak bir internet almak istiyorum. Nasıl oluyor, hiçbir bilgim yok (yaşım 14). Bu konuda yardım edebilecek varsa yazabilir. Teşekkürler.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.063 Çözümler 47 Yer Mersin 6 Ocak 2021 #2 Kendin bağlatamazsın. Artı 0 Eksi
M mühendis1234 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 temizelx dedi: Evime 2. olarak bir internet almak istiyorum. Nasıl oluyor, hiçbir bilgim yok (yaşım 14). Bu konuda yardım edebilecek varsa yazabilir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türk.net ten alacaksanız (18 yaşından büyük birinin üzerine) yardım edeyim. Artı 0 Eksi
temizelx dedi: Evime 2. olarak bir internet almak istiyorum. Nasıl oluyor, hiçbir bilgim yok (yaşım 14). Bu konuda yardım edebilecek varsa yazabilir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türk.net ten alacaksanız (18 yaşından büyük birinin üzerine) yardım edeyim.
KS KS temizelx Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 mühendis1234 dedi: Türk.net ten alacaksanız (18 yaşından büyük birinin üzerine) yardım edeyim. Genişletmek için tıkla... Ailem izin veriyor. Siz yazın ben kendilerine gösteririm. Emrecngz dedi: Kendin bağlatamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben bağlatmayacağım zaten ailem yapacak. Ama hiçbirimizin bilgisi yok bu evdeki internet kiracının bizim değil. Artı 0 Eksi
mühendis1234 dedi: Türk.net ten alacaksanız (18 yaşından büyük birinin üzerine) yardım edeyim. Genişletmek için tıkla... Ailem izin veriyor. Siz yazın ben kendilerine gösteririm. Emrecngz dedi: Kendin bağlatamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben bağlatmayacağım zaten ailem yapacak. Ama hiçbirimizin bilgisi yok bu evdeki internet kiracının bizim değil.
torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 2. interneti de normal internet bağlatır gibi bağlatıyorsun. Ama binada ekstra açık port/hat olması gerekiyor sanırım. Artı 1 Eksi
2. interneti de normal internet bağlatır gibi bağlatıyorsun. Ama binada ekstra açık port/hat olması gerekiyor sanırım.