Çözüldü İkinci işletim sistemi kurduktan sonra mouse çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sorun böyle. İkinci işletim sistemi Windows 10'da çalışıyor, Windows 7 de çalışmıyor.

Çözüm
Sıkıntı olan ilk işletim sistemi W7 idi ve çalışıyordu Windows 10 kurduktan sonra çalışmamaya basladi.
İkinci işletim sistemi olarak ikisinde kurulu W7 de çalışmıyor Windows 10 da çalışıyor.
Fareyi USB 3.0 yer yerine 2.0 taktigimda düzeldi biraz rahat olmasa da kullanabiliyorum.
Sürücü kurmamışsınızdır. Windows 10 en uygun sürücüyü otomatik yüklerken önceki Windows sürümlerinde elle kurmalısınız.

Sürücü yüklü.
Sıkıntı olan ilk işletim sistemi W7 idi ve çalışıyordu Windows 10 kurduktan sonra çalışmamaya basladi.
İkinci işletim sistemi olarak ikisinde kurulu W7 de çalışmıyor Windows 10 da çalışıyor.
Fareyi USB 3.0 yer yerine 2.0 taktigimda düzeldi biraz rahat olmasa da kullanabiliyorum.
Sürücü kurmamışsınızdır. Windows 10 en uygun sürücüyü otomatik yüklerken önceki Windows sürümlerinde elle kurmalısınız.

Sürücü yüklü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…