Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #1 İkinci işletim sistemini nasıl silebilirim?
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Eylül 2018 #2 İkinci işletim sisteminin olduğu diski silerek, ancak eğer GRUB menüsü varsa GRUB'u silmeden o diski silersen Windows'a bir daha erişilemez.
İkinci işletim sisteminin olduğu diski silerek, ancak eğer GRUB menüsü varsa GRUB'u silmeden o diski silersen Windows'a bir daha erişilemez.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 15 Eylül 2018 #3 Disk yönetiminden direk 2. işletim sisteminin bulunduğu bölümü silerseniz silinir. 192269 dedi: İkinci işletim sisteminin olduğu diski silerek, ancak eğer GRUB menüsü varsa GRUB'u silmeden o diski silersen Windows'a bir daha erişilemez. Genişletmek için tıkla... Galiba Windows 'un yanına kur seçeneğini işaretlemiş.
Disk yönetiminden direk 2. işletim sisteminin bulunduğu bölümü silerseniz silinir. 192269 dedi: İkinci işletim sisteminin olduğu diski silerek, ancak eğer GRUB menüsü varsa GRUB'u silmeden o diski silersen Windows'a bir daha erişilemez. Genişletmek için tıkla... Galiba Windows 'un yanına kur seçeneğini işaretlemiş.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2018 #4 Linux isosunu usb ye yazdığımda içindeki ".exe" dosyasını merak ettim. Açtığımda bilgisayar yeniden başladı ve işletim sistemi seçme menüsü geldi.
Linux isosunu usb ye yazdığımda içindeki ".exe" dosyasını merak ettim. Açtığımda bilgisayar yeniden başladı ve işletim sistemi seçme menüsü geldi.