İkinci kez mezuna kalınırsa askerlik tecili yapılabilir mi?

@Aslan Mert cevabınız için çok teşekkür ederim hocam benim yaş 23 lisans okuyorum dedim 2. Üniversite önlisans aöf okumak istiyorum ataması hoşuma gitti o yüzden sordum yani sonuçta 2. Üniversite önlisans bölümü hiçbir zararı olmaz ben lisans tecili olarak devam ederim.

Askerlik tecili bozma e-Devlet'te olmuyor şubeye gittim internetten girin dedi olmadı yine muayene olunca mı ? bozulacak tecil acaba.

@ahmetgbs12 konu hakkında ayrıntılı bilgim yok ancak MSB sitesindeki bilgilerden yola çıkarak (https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/askerlik-basvurusu-nasil-yapilir) e devlet üzerinde "Askerliğim" alanında yoklama işlemlerinizi başlatmanız gerekiyor. Ardından sağlık muayenesi oluyorsunuz, hekim gerekli bilgileri sisteme yüklüyor ve kalan işleri askerlik şubesi hallediyormuş. Daha ayrıntılı bilgi için mutlaka yukarıda paylaştığım linki okuyunuz ayrıca Askerlik tecili bozma bu başlık da size yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…