Clskntuna Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 53 16 Kasım 2022 #1 Elimde fazladan bir modem var ve evimin her yerine Wi-Fi ulaşmıyor. Wi-Fi'nin ulaşmadığı bir odada eskiden bilgisayarım olduğu için ethernet kablosu var. O ethernet kablosu ile ikinci modemimi de devreye sokabilir miyim?
Elimde fazladan bir modem var ve evimin her yerine Wi-Fi ulaşmıyor. Wi-Fi'nin ulaşmadığı bir odada eskiden bilgisayarım olduğu için ethernet kablosu var. O ethernet kablosu ile ikinci modemimi de devreye sokabilir miyim?
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.586 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 16 Kasım 2022 #2 İkinci Modemi ne amaçla kullanacaksın anlayamadım wireless access point olarak mı ? Öyleyse direk kablo ile tamamlayabilirsin ne gerek var ki ?
İkinci Modemi ne amaçla kullanacaksın anlayamadım wireless access point olarak mı ? Öyleyse direk kablo ile tamamlayabilirsin ne gerek var ki ?
Clskntuna Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 53 16 Kasım 2022 #3 Wireless access point ne oluyor tam olarak Ben router olarak kullanmak istiyorum.