nerdesinbatuhan Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #11 kxy dedi: Kısaca monitorun tepki hizini arttirarak ghostingi minimuma indiren ayar hocam. Monitorun kendi menusunden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Siparişim geldiği zaman yapacağım.
kxy dedi: Kısaca monitorun tepki hizini arttirarak ghostingi minimuma indiren ayar hocam. Monitorun kendi menusunden bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Siparişim geldiği zaman yapacağım.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.179 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #12 Valla hocam biraz epik oldu ama bende aynı monitörü aldım evvelsi gün hayırlı olsun ikimizede.
nerdesinbatuhan Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #13 Agony1 dedi: Vallahi hocam biraz epik oldu ama bende aynı monitörü aldım evvelsi gün hayırlı olsun ikimizede. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam inşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırsınız.
Agony1 dedi: Vallahi hocam biraz epik oldu ama bende aynı monitörü aldım evvelsi gün hayırlı olsun ikimizede. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam inşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırsınız.