ChaX Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 15 15 Ağustos 2021 #1 Oyun oynarken ikinci monitörde herhangi bir yere tıkladığımda oyun Alt Tab'a düşüyor önceden söyleyeyim tam ekrandan falan değiştirmeyeceğim, çözümünü bilen varsa Çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Oyun oynarken ikinci monitörde herhangi bir yere tıkladığımda oyun Alt Tab'a düşüyor önceden söyleyeyim tam ekrandan falan değiştirmeyeceğim, çözümünü bilen varsa Çok mutlu olurum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ağustos 2021 #2 Kenarlıksız pencereli modda oynayınca çözülür.
ChaX Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 15 15 Ağustos 2021 #3 Berkay Davas dedi: Kenarlıksız pencereli modda oynayınca çözülür. Genişletmek için tıkla... Orada Yazdım ki Tam Ekrandan çıkmayacağım.
Berkay Davas dedi: Kenarlıksız pencereli modda oynayınca çözülür. Genişletmek için tıkla... Orada Yazdım ki Tam Ekrandan çıkmayacağım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ağustos 2021 #4 ChaX dedi: Orada yazdım ki tam ekrandan çıkmayacağım. Genişletmek için tıkla... Okudum ama tek çözüm bu. O zaman sorunun çözülmeyecek. Çünkü oyunun bunu düzeltmesi lazım. Senin yapacağın bir şey kalmıyor.
ChaX dedi: Orada yazdım ki tam ekrandan çıkmayacağım. Genişletmek için tıkla... Okudum ama tek çözüm bu. O zaman sorunun çözülmeyecek. Çünkü oyunun bunu düzeltmesi lazım. Senin yapacağın bir şey kalmıyor.
ChaX Decapat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 15 15 Ağustos 2021 #5 Berkay Davas dedi: Okudum ama tek çözüm bu. O zaman sorunun çözülmeyecek. Çünkü oyunun bunu düzeltmesi lazım. Senin yapacağın bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Yayıncılar nasıl yapıyor o zaman?
Berkay Davas dedi: Okudum ama tek çözüm bu. O zaman sorunun çözülmeyecek. Çünkü oyunun bunu düzeltmesi lazım. Senin yapacağın bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Yayıncılar nasıl yapıyor o zaman?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ağustos 2021 #6 ChaX dedi: Yayıncılar nasıl yapıyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Dikkatli bak ayarlarına. Tam ekranda mı oynuyor, oynamıyor mu? Ek olarak oyuna göre değiştiğini söyledim.
ChaX dedi: Yayıncılar nasıl yapıyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Dikkatli bak ayarlarına. Tam ekranda mı oynuyor, oynamıyor mu? Ek olarak oyuna göre değiştiğini söyledim.