MeteAvcı Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Merhaba. DPI-VGA çevirici kullanıyorum ikinci monitöre ama hafif dalgalanmalar yapıyor (fotoğrafta belli olmuyor) bunun çözümü var mı acaba?
Merhaba. DPI-VGA çevirici kullanıyorum ikinci monitöre ama hafif dalgalanmalar yapıyor (fotoğrafta belli olmuyor) bunun çözümü var mı acaba?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Eylül 2023 #2 MeteAvcı dedi: Merhaba. DPI-VGA çevirici kullanıyorum ikinci monitöre ama hafif dalgalanmalar yapıyor (fotoğrafta belli olmuyor) bunun çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü dijitalden analoğa dönüştürüyorsunuz ki bu işlemde görüntü bozulmaları olması çok normal. Önerim hiç VGA'ya bulaşmamak.
MeteAvcı dedi: Merhaba. DPI-VGA çevirici kullanıyorum ikinci monitöre ama hafif dalgalanmalar yapıyor (fotoğrafta belli olmuyor) bunun çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü dijitalden analoğa dönüştürüyorsunuz ki bu işlemde görüntü bozulmaları olması çok normal. Önerim hiç VGA'ya bulaşmamak.