anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 372 Çözümler 3 11 Ocak 2024 #1 Herkese selamlar, Ana monitörüm 2K, yanına ikinci monitörü almayı düşünüyorum. Eğer 1080p alırsam 2K upgrade yapabilir miyim? (Sadece kodlama yapılacak.)
Herkese selamlar, Ana monitörüm 2K, yanına ikinci monitörü almayı düşünüyorum. Eğer 1080p alırsam 2K upgrade yapabilir miyim? (Sadece kodlama yapılacak.)
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 11 Ocak 2024 #2 Ben MacOS’ta BetterDisplay kullanarak yapmayı başarmıştım 1080 monitörü 2K gibi göstermeyi ama monitörün doku kalitesi o kadar düşüyor ki direkt geri döndüm. Ben de video editing için genişletmek istemiştim.
Ben MacOS’ta BetterDisplay kullanarak yapmayı başarmıştım 1080 monitörü 2K gibi göstermeyi ama monitörün doku kalitesi o kadar düşüyor ki direkt geri döndüm. Ben de video editing için genişletmek istemiştim.
DevEngineer Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 87 12 Ocak 2024 #3 anonymokey dedi: Herkese selam, Ana monitörüm 2K, yanına ikinci monitörü almayı düşünüyorum. Eğer 1080p alırsam 2K upgrade yapabilir miyim? (Sadece kodlama yapılacak.) Genişletmek için tıkla... Hocam aynı Setup'ı bende kurmayı planlıyorum. Ana monitörün nedir acaba?
anonymokey dedi: Herkese selam, Ana monitörüm 2K, yanına ikinci monitörü almayı düşünüyorum. Eğer 1080p alırsam 2K upgrade yapabilir miyim? (Sadece kodlama yapılacak.) Genişletmek için tıkla... Hocam aynı Setup'ı bende kurmayı planlıyorum. Ana monitörün nedir acaba?
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 372 Çözümler 3 12 Ocak 2024 #4 DevEngineer dedi: Hocam aynı Setup'ı bende kurmayı planlıyorum. Ana monitörün nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ana monitör. İkinci monitör.
DevEngineer dedi: Hocam aynı Setup'ı bende kurmayı planlıyorum. Ana monitörün nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ana monitör. İkinci monitör.