İkinci omuz günü ne zaman olmalı?

AlpKzl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba antrenman programını tatil nedeniyle biraz değiştirmeye karar verdim.

PPL yapıyorum.

Pazartesi--göğüs+triceps

Salı +sırt+biceps

Çarşamba- omuz bacak.

Perşembe off.

Cuma+itiş omuz yok.

Cumartesi+çekiş

Pazar bacak yapmadığım için salon kapalı. İkinci omuz gününü nereye atmam lazım bilmiyorum. Göğüs gününe atınca güç kalmıyor. Yeterince odaklanamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Perşembe neden off verdiğini anlamadım zaten farklı bolge calısıyorsun her gün ustune carsamba ust komple dınlenıyor anlamadım yani. düm düz antremana devam etsen olmuyor mu

Perşembe neden off verdiğini anlamadım zaten farklı bolge calısıyorsun her gün ustune carsamba ust komple dınlenıyor anlamadım yani. düm düz antremana devam etsen olmuyor mu
3 gün antrenman yapıyor hocam bende aynı şekil ertesi gün dinlenmiyor aslında yine göğüs çalışırken omuz devrede oluyor (ama az) hem vücudu dinlendirmek iyidir haftada 5-6 gün gitmekle arasında hiç fark yok bence gereksiz yorgunluk.
3 gün antrenman - 1 gün off - 2 gün antrenman - 1 gün off bence yeterli ilerde 6'ya çıkarır belki

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…