İkinci RAM takmak

BoJack Horseman

Hectopat
Daha fazla  
Bundan birkaç yıl önce topladığım bilgisayarıma oynadığım oyunlarda ki yetersizliğinden dolayı ikinci modül 8 GB'lık RAM'i takarak RAM miktarımı 16 ya çıkarmaya karar verdim fakat sahip olduğum RAM'i internetten araştırdığımda görüntüsünün değiştiğini gördüm. MHz değeri, CL değeri sahip olduğum RAM ile aynı fakat görüntüsü benimkiyle aynı değil. Ürün numarasından eşleştirmek istedim fakat bilgisayarı bir araya getiren bilgisayarcı arkadaş RAM kutusunu en olmayacak yerden, ürün kodundan açmış. Sahip olduğum RAM'in ürün koduna sahip değilim. Her ne kadar bir sıkıntı olacağını düşünmesem de yine de sizlere sormak istedim.
RAM: https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-8gb-2400mhz-ddr4-ram-hx424c15fb3-8-p-HBV00000PKZV8
sanırım bu da benim ki: Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı