Yufusr1 Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Elimde 2 adet SSD var ve. İkisinde de işletim sistemi var diğerinkini nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 19 Mayıs 2025 #2 İstemediğiniz disktekini içindeki önemli verilerinizi aldıktan sonra biçimlendirme ile silmeyi deneyebilirsiniz.
İstemediğiniz disktekini içindeki önemli verilerinizi aldıktan sonra biçimlendirme ile silmeyi deneyebilirsiniz.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.115 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 çalıştır'a msconfig yaz enter yap. Boot kısmından c yazmayan windows'u kaldır açılışta diğer işletim sistemi çıkmaz artık.
çalıştır'a msconfig yaz enter yap. Boot kısmından c yazmayan windows'u kaldır açılışta diğer işletim sistemi çıkmaz artık.
Yufusr1 Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #4 Teşekkürler. Ali Ataberk dedi: Çalıştır'a MSConfig yaz enter yap. Boot kısmından C yazmayan Windows'u kaldır açılışta diğer işletim sistemi çıkmaz artık. Eki Görüntüle 2494330 Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: İstemediğiniz disktekini içindeki önemli verilerinizi aldıktan sonra biçimlendirme ile silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Teşekkürler. Ali Ataberk dedi: Çalıştır'a MSConfig yaz enter yap. Boot kısmından C yazmayan Windows'u kaldır açılışta diğer işletim sistemi çıkmaz artık. Eki Görüntüle 2494330 Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: İstemediğiniz disktekini içindeki önemli verilerinizi aldıktan sonra biçimlendirme ile silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.