İkinci SSD'yi alınca bilgisayarı sıfırlamak gerekir mi?

fatty

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bilgisayarım için ikinci depolama olarak bir tane SSD aldım acaba bilgisayarımı sıfırlamam gerekir mi?
Ayrıca bir tane SATA kablosu önerebilir misiniz rica etsem.
Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hali hazırda bilgisayarın içindeki diski sökmeyecekseniz sıfırlamanıza gerek kalmaz.

Hali hazırda bilgisayarın içindeki diski sökmeyecekseniz sıfırlamanıza gerek kalmaz.

Bilgisayarımın özellikleri şunlar:
MSI B450M-A-PRO Max.
GTX 1660 Ti Armor OC.
AMD Ryzen 5 3600.
Corsair 8 GB Vengeance LPX 3000MHz.
Samsung 860 Evo 250 GB SSD.
Yeni aldığım SSD'de Samsung 860 Evo 500 GB.
İlginiz için teşekkür ederim.

Hayır sökmeyeceğim.

O halde sıfırlamanıza gerek kalmaz diski bağlayıp çalıştırdığınızda Windows diski görmez ise disk yöneticisinden biçimlendirmek gerekebilir diski. Ancak zaten sıfır disk olduğundan biçimlendirme işlemi herhangi bir veri kaybına yol açmayacak. Doğru diski biçimlendirin yeter

Çok teşekkür ederim.
bu arada SATA kablosu olarak hangi marka almam gerek farkeder mi acaba?

Sadece SSD'yi takıp bilgisayarı kullanmaya devam edebilirsiniz. Sıfırlama yapmanıza gerek yok. Ama SSD varken HDD üzerinden Windows 10 kullanılmaz. SSD'ye temiz kurulum ile Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim. Ayrıca aşağıdaki ürünü alabilirsiniz iş görür.

Link: Dark Sata 3 Veri Kablosu

Windows 10 zaten var olan SSD'de kullanıyorum çünkü HDD almadım hiç.
İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…