M matrixyz Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 15 Eylül 2025 #1 Merhaba bilgisayar programcılıgı okuyorum. Şu an 2.sınıfım, ayrıyeten açıktan bir ikinci üniversite bölümü okumak istiyorum. Hangi üniyi tercih etmeliyim? Şu an okudugum bölümle dersleri ağır gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025
Merhaba bilgisayar programcılıgı okuyorum. Şu an 2.sınıfım, ayrıyeten açıktan bir ikinci üniversite bölümü okumak istiyorum. Hangi üniyi tercih etmeliyim? Şu an okudugum bölümle dersleri ağır gelir mi?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.184 Çözümler 55 15 Eylül 2025 #2 Ona zaman harcayacağına ciddi bir şekilde DGS çalış hocam daha mantıklı olur. Bakarsın güzel bir üniversite tutturursun. Ama çok çalışman gerek.
Ona zaman harcayacağına ciddi bir şekilde DGS çalış hocam daha mantıklı olur. Bakarsın güzel bir üniversite tutturursun. Ama çok çalışman gerek.
M matrixyz Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 107 Çözümler 1 15 Eylül 2025 #3 AnotherJourney dedi: Ona zaman harcayacağına ciddi bir şekilde DGS çalış hocam daha mantıklı olur. Bakarsın güzel bir üniversite tutturursun. Ama çok çalışman gerek. Genişletmek için tıkla... Kendi kapasitemi biliyorum hocam DGS kazanamayacağım için böyle bir şey yapmak istiyorum zaten.
AnotherJourney dedi: Ona zaman harcayacağına ciddi bir şekilde DGS çalış hocam daha mantıklı olur. Bakarsın güzel bir üniversite tutturursun. Ama çok çalışman gerek. Genişletmek için tıkla... Kendi kapasitemi biliyorum hocam DGS kazanamayacağım için böyle bir şey yapmak istiyorum zaten.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.184 Çözümler 55 15 Eylül 2025 #4 matrixyz dedi: Kendi kapasitemi biliyorum hocam DGS kazanamayacağım için böyle bir şey yapmak istiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yani spesifik bir bölüm var mı aklınızda hocam? Yine bligisayar ile alakalı bir şey düşünüyorsanız çap veya yandal düşünebilirsiniz.
matrixyz dedi: Kendi kapasitemi biliyorum hocam DGS kazanamayacağım için böyle bir şey yapmak istiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yani spesifik bir bölüm var mı aklınızda hocam? Yine bligisayar ile alakalı bir şey düşünüyorsanız çap veya yandal düşünebilirsiniz.