İkinci vatandaşlık ile yurt dışı telefon kullanma süresi uzatılabilir mi?

Zelmore

Kilopat
Merhaba dostlar, aklımda bir fikir var size danışmak istiyorum.

Şu an yurt dışı S25 Ultra TR fiyatının yarısına yakın fiyat civarına bulunabiliyor. Ben 4+4 ay devletin resmi tanıdığı hakkı kullanıp, ek olarak çifte vatandaş olmamı kullanarak e-Devlet'ten "yurt dışında yerleşik vatandaşların kayıtsız cihaz kullanım sürelerinin uzatılması başvurusu" kısmından ikinci vatandaşlığımın bulunduğu ülkenin pasaport numarasını girerek toplamda 2 ay daha ekleyerek, yılda 10 ay kullanabiliyor olmam gerekiyor. (spesifik olarak bu durumla ilgili bilgisi olanlardan bilgi rica ederim, yabancı pasaporta sahip olmam yeterli mi?)

Geri kalan 2 ay da elimde mevcut olan iPhone XR'ı hotspot yapma fikri var. Kısaca eğer yazdığım yöntem oluyorsa 10 ay S25 Ultra 2 ay iPhone XR kullanmak gibi bir fikrim var.

Sorum şu, sizce mantıklı mı ne dersiniz? Benzer şekilde çift telefon kullanan var mı?

iPhone XR leş telefon. Onun yerine idare edecek bir yurt dışı telefon daha al. Bir tane S25 Ultra, bir tane örnek veriyorum 17 Pro Max'in olsun. Hat taktıktan sonra 8 ay süren var zaten.

iPhone XR leş telefon. Onun yerine idare edecek bir yurt dışı telefon daha al. Bir tane S25 Ultra, bir tane örnek veriyorum 17 Pro Max'in olsun. Hat taktıktan sonra 8 ay süren var zaten.

iPhone XR idarelik düşündüm zaten, bütçe olursa farklı bir şey alırım veya XR ı hotspot yaparım.

Merak ettiğim kısım ekstra 2 ay daha kayıtsız bir şekilde kullanabilmek için, sadece yabancı pasaport numarası yeterli oluyor mu? Bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…