T Taha Genç Hectopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar 2 tane işletim sistemim var ama birini kullanmıyorum. Biçimlendirmeyi denedim ama Windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2017
Arkadaşlar 2 tane işletim sistemim var ama birini kullanmıyorum. Biçimlendirmeyi denedim ama Windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum. Lütfen yardım edin.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #2 Windows DVD'si ile biçimlendir.
T Taha Genç Hectopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2017 #3 Ruter dedi: Windows DVD'si ile biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Nasıl Windows DVD'si ile biçimlendirebilirim? Bilgisayar hakkında pek fazla bilgim yok...
Ruter dedi: Windows DVD'si ile biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Nasıl Windows DVD'si ile biçimlendirebilirim? Bilgisayar hakkında pek fazla bilgim yok...
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #4 Windows DVD'sini aç. Oradan yükle de. Orada diskleri gösterecek. Windows yüklü olana bas ve altta biçimlendire bas.
Windows DVD'sini aç. Oradan yükle de. Orada diskleri gösterecek. Windows yüklü olana bas ve altta biçimlendire bas.