cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Temmuz 2020 #51 AX400 dedi: "Bence" Rusça kolaydan zora, Almanca da zordan(bayağı bir süre ) kolaya doğru öğreniliyor. Genişletmek için tıkla... Almanca'yı bilmiyorum ancak Rusça için size katılıyorum. Gittikçe çorbaya dönüyor her şey.
AX400 dedi: "Bence" Rusça kolaydan zora, Almanca da zordan(bayağı bir süre ) kolaya doğru öğreniliyor. Genişletmek için tıkla... Almanca'yı bilmiyorum ancak Rusça için size katılıyorum. Gittikçe çorbaya dönüyor her şey.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 9 Temmuz 2020 #52 cengover_ekin dedi: Almanca'yı bilmiyorum ancak Rusça için size katılıyorum. Gittikçe çorbaya dönüyor her şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu durumun adını unuttum kusura bakmayın, eş anlamlar sanırım Rusça'da çok karışıkmış. Bir kelimenin anlamı her yere uymayabiliyormuş vs. Arkadaşım detaylıca anlattığında hiçbir şey anlamama rağmen dehşete düşmüştüm...
cengover_ekin dedi: Almanca'yı bilmiyorum ancak Rusça için size katılıyorum. Gittikçe çorbaya dönüyor her şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu durumun adını unuttum kusura bakmayın, eş anlamlar sanırım Rusça'da çok karışıkmış. Bir kelimenin anlamı her yere uymayabiliyormuş vs. Arkadaşım detaylıca anlattığında hiçbir şey anlamama rağmen dehşete düşmüştüm...
Dj Mobley Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 295 11 Temmuz 2020 #53 Dj Mobley dedi: İspanyolca. Genişletmek için tıkla... İspanyolcanın sonuna nokta koyup ceza veren moderatöre selamlar.
Dj Mobley dedi: İspanyolca. Genişletmek için tıkla... İspanyolcanın sonuna nokta koyup ceza veren moderatöre selamlar.
Extraterreste Hectopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #54 İspanyolca veya Almanca.