hoinxn Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Selam arkadaşlar, ben gelecekte savcı olmak istiyorum, gideceğim lisede Almanca ve Fransızca var. 2. yabancı dil olarak sizce hangisini seçmeliyim?
Selam arkadaşlar, ben gelecekte savcı olmak istiyorum, gideceğim lisede Almanca ve Fransızca var. 2. yabancı dil olarak sizce hangisini seçmeliyim?
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.354 2 Ağustos 2024 #2 Almanca.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Almanca.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 hoinxn dedi: Selam arkadaşlar, ben gelecekte savcı olmak istiyorum, gideceğim lisede Almanca ve Fransızca var. 2. yabancı dil olarak sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer hukuk okumak istiyorsanız Fransızca, mühendislik istiyorsanız Almanca derdim.
hoinxn dedi: Selam arkadaşlar, ben gelecekte savcı olmak istiyorum, gideceğim lisede Almanca ve Fransızca var. 2. yabancı dil olarak sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer hukuk okumak istiyorsanız Fransızca, mühendislik istiyorsanız Almanca derdim.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 Almanca seçin Almanya'ya uçun çok Türk var anlaşırsınız.
Norwest Yoctopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #6 Kültürleri ve Tarihleri ile ilgilenecekseniz Fransızca ama onun dışında Almanca öğrenmeniz daha faydalı.
Kültürleri ve Tarihleri ile ilgilenecekseniz Fransızca ama onun dışında Almanca öğrenmeniz daha faydalı.
hoinxn Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #7 TechnoMisafir12 dedi: Almanca. Genişletmek için tıkla... Cermen dedi: Almanca. Genişletmek için tıkla... Neden Almanca? Barış Kılıç 1936 dedi: Eğer hukuk okumak istiyorsanız Fransızca, mühendislik istiyorsanız Almanca derdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. pathkullancısı3818 dedi: Almanca seçin Almanya'ya uçun çok Türk var anlaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de aldığım hukuk eğitimiyle Almanya'da herhangi meslekte çalışabilir miyim hocam? Norwest dedi: Kültürleri ve Tarihleri ile ilgilenecekseniz Fransızca ama onun dışında Almanca öğrenmeniz daha faydalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
TechnoMisafir12 dedi: Almanca. Genişletmek için tıkla... Cermen dedi: Almanca. Genişletmek için tıkla... Neden Almanca? Barış Kılıç 1936 dedi: Eğer hukuk okumak istiyorsanız Fransızca, mühendislik istiyorsanız Almanca derdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. pathkullancısı3818 dedi: Almanca seçin Almanya'ya uçun çok Türk var anlaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de aldığım hukuk eğitimiyle Almanya'da herhangi meslekte çalışabilir miyim hocam? Norwest dedi: Kültürleri ve Tarihleri ile ilgilenecekseniz Fransızca ama onun dışında Almanca öğrenmeniz daha faydalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #8 hoinxn dedi: Neden Almanca? Genişletmek için tıkla... İlerde Almanya'ya yerleşme durumun olursa kariyer şansın daha yüksek olur. İkinci Türkiye gibi bir yer zaten.
hoinxn dedi: Neden Almanca? Genişletmek için tıkla... İlerde Almanya'ya yerleşme durumun olursa kariyer şansın daha yüksek olur. İkinci Türkiye gibi bir yer zaten.