Merhaba, elimde SATA SSD var, içinde Windows kurulu. Bunun içindeki Windows'u silip oyunlarımı kurmak için kullanacağım. Bilgisayarda kullandığım M.2 SSD'de Windows mevcut. Disk yönetimine girdiğimde biçimlendir kısmı fotoğrafta göründüğü gibi kapalı gözüküyor. Bu diski tamamen sıfırlayıp oyun depolamak için nasıl kullanabilecek duruma getirebilirim?
M.2 SSD'yi sistemi satın aldığımda geldi. SATA SSD'yi de bu ağustos ayında aldım. SATA SSD'nin içerisine Laptopta kullanmak için de Windows kurmuştum. M.2 olan C diski, SATA olan D diski.
"D" sürücüsünü silebilmenize engel bir durum yokmuş aslında. @sukuterkopke nin önerdiği uygulamalarla silmeyi deneyin.
Başka bir çözüm de var aslında. Windows kurulum USB'si mevcutsa kurulum ekranında SATA SSD'yi tamamen silebilirsiniz. Disk 0 yerine Disk 1 i silerseniz mevcut Windows silinmiş olur, ona dikkat etmelisiniz.
"D" sürücüsünü silebilmenize engel bir durum yokmuş aslında. @sukuterkopke nin önerdiği uygulamalarla silmeyi deneyin.
Başka bir çözüm de var aslında. Windows kurulum USB'si mevcutsa kurulum ekranında SATA SSD'yi tamamen silebilirsiniz. Disk 0 yerine Disk 1 i silerseniz mevcut Windows silinmiş olur, ona dikkat etmelisiniz.
Sizin cevap vermenizi bekleyemedim, USB ile işlem yapmayı denedim.
Diğer birimleri sildim. Sanırsam yanlış bir işlem yaptım ve o kısımlar ayrılmamış kısım olarak gözüküyor ve 465 GB içerisinde içinde bir şey kurulu olmamasına rağmen 444 GB boş gözüküyor.