İkisi Bir Arada Tablet Önerisi

Hocam bütçe sınırınız yoksa buna bakın. I5 7200U 2K Ekran 128 GB Depolama 4GB RAM 13 MP'de kamera var. Ayrıca 800 TL'de indirimde ve de Windows 10. Samsung SM-W720 128GB 12" FHD İkisi Bir Arada Bilgisayar - Fiyatı
6300 lira verip 4 GB RAM'li bir cihaz almak adama koyar Bir de bu gerçek ikisi bir arada değil gibi, -nasıl anlatsam- klavye sonradan eklenmiş tablet gibi. Bir de Note 10.1'in Windows'laştırılmış hali gibi. Pek sevmedim açıkçası.
Hocam iPad falan olur mu?
Düşünmüyorum.

O zaman bütçe belirtelim böyle olmayacak 3000 liraya kadar çıkabilirim.
Öneri için teşekkürler ama benim kullanım amacım bu tip bilgisayarlar için çok basit ve zengin işine kaçıyor.
I Life Zed modellerine bakabilirsin hocam. Yeni nesil Celeron ve IPS 1080P ekranları var.
I-Life Zed Note modeli çok daha hoşuma gitti. Öneri için teşekkürler bunu de ekledim.

Son düzenleme:
Bu karar biraz rastgele verilmiş gibi. Bu cihazda neye ihtiyacın olduğuna daha net karar vermelisin. Başka bir şehre okumaya mı gidiyorsun? Slaytlar, ödevler vs. için Word, Powerpoint gibi uygulamaları kullanabileceğin taşınabilir bir araç mı istiyorsun? Tüm ihtiyaçlarını belirtirsen daha iyi olur. Bütçenin de 3000 TL olduğunu belirtmiştin, burada dursun.

Slaytlar, ödevler vs. için Word, Powerpoint gibi uygulamaları kullanabileceğin taşınabilir bir araç mı istiyorsun?
Aynen bu sebepten. Bütçe konusuna değinirsek, aralarında gerçekten fark hissettirecek düzgün bir cihaz varsa 3000 TL verebilirim. Ancak görüyorum ki çoğu üst grup ya çok şişirilmiş fiyatta ya da kullanım ve bana hitap etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…