Ted_1283 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 21 Mayıs 2021 #1 Birleştirme videolarına baktım orada ayrılmamış diskler birleştirilmiş hep benim ki ayrıldı nasıl tekrar birleştirebilirim basit şekilde anlatırsanız sevinirim.
Birleştirme videolarına baktım orada ayrılmamış diskler birleştirilmiş hep benim ki ayrıldı nasıl tekrar birleştirebilirim basit şekilde anlatırsanız sevinirim.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 23 Mayıs 2021 #2 Disk yönetimden Disk 2'yi silin. Sonra diğerine gelip genişlet deyin. Son düzenleme: 21 Mayıs 2021
Ted_1283 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 23 Mayıs 2021 #3 Olmuyor bu şekilde kalıyor tıklanmıyor birim genişletme kısmına, sildiğim zman disk boş alan olarak görünüyor o alanı geri birleştiremiyorum. Ted_1283 dedi: Olmuyor bu şekilde kalıyor tıklanmıyor birim genişletme kısmına, sildiğim zman disk boş alan olarak görünüyor o alanı geri birleştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu unutmuşum burada kalmış söylediğiniz gibi yaptım ve sorunum çözüldü. Son düzenleme: 13 Kasım 2021
Olmuyor bu şekilde kalıyor tıklanmıyor birim genişletme kısmına, sildiğim zman disk boş alan olarak görünüyor o alanı geri birleştiremiyorum. Ted_1283 dedi: Olmuyor bu şekilde kalıyor tıklanmıyor birim genişletme kısmına, sildiğim zman disk boş alan olarak görünüyor o alanı geri birleştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu unutmuşum burada kalmış söylediğiniz gibi yaptım ve sorunum çözüldü.