İktisat okunur mu?

XFG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kendi memleketimde ki üniversite de iktisat okumayı düşünüyorum. Akrabalarım orada olduğu için kira, fatura derdi olmayacak. Direkt bilgisayarımı kuracağım. Neden bu konuyu açıyorum çünkü aslen YBS bölümünü istiyordum lakin eşit ağırlık sıralamam 450k gelince, bölümün tutmayacağını anladım. Ben de şu şekilde planladım; kendi memleketimde iktisat okurken bir yandan da evden kendimi yazılım alanında geliştirmeyi düşündüm. Sizce nasıl olur? Çünkü şu devirde YBS seçsem tutsa bile başka şehirde tanıdıklar olmadığı için kira masrafı vs. fazla olacak. E bu devirde de ev masrafı karşılamak zor.

Sonrasında memurluk düşünürsen olabilir. Onun dışında yatırım uzmanı, danışman, yönetici gibi işler yapman gerekir.

İfadeler: XFG
Mesele okumak değil mesele işe yaraması. Çok sık okunan ve işgücüne ihtiyaç olmayan bölümler bunlar. Az mezun veren bölümleri bulup okumanız gerekiyor ki iş bulma şansınız artsın.

Mesele okumak değil mesele işe yaraması. Çok sık okunan ve işgücüne ihtiyaç olmayan bölümler bunlar. Az mezun veren bölümleri bulup okumanız gerekiyor ki iş bulma şansınız artsın.
Bu sıralamaya az mezun veren bir bölüm yok sanırım hocam.

Bende aynı durumdayım hocam 179 bin ile iktisat yazma kafasindayim ama arkadaşımızın dediği gibj çok mezun var
Bence o yüzden mezuna kalıp 50-100 bandında ki bir üniversite tutturursaniz daha iyi olur çünkü 450 binlerdeki üniversiteler briaz daha mezun ettireyim gitsin boş boş gezsin kafasında ben oyuzden büyük ihtimalle mezun bakıyorum bu işe ama tabiki de sizin kararınız ben seneye hedefimi ilk 20 bin olarak hedefledik hedefler başarıya götürecek en iyi şeylerdir hocaM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…