M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #31 İbrahim Gökhan dedi: Hocam bende bir an gerçekten ciddiye aldın zannettim kusura bakma ve bir de ilanı şikayet edin bence bu işlerden anlamayan birini dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten hatta kimisine yazıyorum bunun fiyatı bu diye hani kimisi olur bilgisayardan anlamaz CS 1.6 oynatiyor diye iyi sanar deyip yaziyorum bunun fiyati bu diye ama kimisi pişkinlik yapıyor cevap bile vermiyorum ilanı şikâyet ediyorum.
İbrahim Gökhan dedi: Hocam bende bir an gerçekten ciddiye aldın zannettim kusura bakma ve bir de ilanı şikayet edin bence bu işlerden anlamayan birini dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten hatta kimisine yazıyorum bunun fiyatı bu diye hani kimisi olur bilgisayardan anlamaz CS 1.6 oynatiyor diye iyi sanar deyip yaziyorum bunun fiyati bu diye ama kimisi pişkinlik yapıyor cevap bile vermiyorum ilanı şikâyet ediyorum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2021 #32 Bi tane de benden. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 413,6 KB · Görüntüleme: 35
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #33 şişman süvari dedi: Bir tane de benden. Genişletmek için tıkla... O zaman etkinlik başlatıyorum tarih ne zaman olursa olsun gördüğünüz korkunç ilanları buraya atın.
şişman süvari dedi: Bir tane de benden. Genişletmek için tıkla... O zaman etkinlik başlatıyorum tarih ne zaman olursa olsun gördüğünüz korkunç ilanları buraya atın.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2021 #34 BatuhanTurhal dedi: O zaman etkinlik başlatıyorum tarih ne zaman olursa olsun gördüğünüz korkunç ilanları buraya atın. Genişletmek için tıkla... Konu dışına çıkmayalım. Ben hemen yeni konu açayım.
BatuhanTurhal dedi: O zaman etkinlik başlatıyorum tarih ne zaman olursa olsun gördüğünüz korkunç ilanları buraya atın. Genişletmek için tıkla... Konu dışına çıkmayalım. Ben hemen yeni konu açayım.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #35 Hocam bundan başka bilgi vermiyor. şişman süvari dedi: Konu dışına çıkmayalım. Ben hemen yeni konu açayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Dosya Ekleri IMG_20211016_213311.jpg 93,2 KB · Görüntüleme: 38 IMG_20211016_213253.jpg 22,3 KB · Görüntüleme: 36
Hocam bundan başka bilgi vermiyor. şişman süvari dedi: Konu dışına çıkmayalım. Ben hemen yeni konu açayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2021 #36 BatuhanTurhal dedi: Hocam bundan başka bilgi vermiyor. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Konu açamıyorum hocam.
BatuhanTurhal dedi: Hocam bundan başka bilgi vermiyor. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Konu açamıyorum hocam.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #37 şişman süvari dedi: Konu açamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Açabilen açsın benim süre geçmesi lazım galiba.
şişman süvari dedi: Konu açamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Açabilen açsın benim süre geçmesi lazım galiba.