İlçe shitpost hesabı açmak suç mu?

egeyiite

Centipat
İzmir'de yaşıyorum, kendi ilçemin adında shitpost hesabım var. Takipçi sayısı fena değil ama korkuyorum suç mudur diye. Videolarda sakıncalı bir şey yok sadece "diğer ilçelerin yanında bizimkinin garibanlık" vs. diye saçma sapan videolar var, bir şey başıma gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır neden suç olsun.

Millet shitpost, dark mizah adı altında dini ve milli değerlere hakaret edip, herhangi bir ceza almıyorsa, sizin durumunuza bakınca birşey olacağını zannetmiyorum.

Küfür edip aşağılamadıktan sonra pek bir şey olmaz mizah sonuçta yani. Ama burası Türkiye olduğu için yine de dikkatli olmakta fayda var.1000 kişi arasında gelirler seni bulurlar.

Yok gelmez şey gibi düşün okulların ifşa kanalı gibi onlara nasıl bir şey olmuyorsa bunda da olmaz.

Hayır olmaz. Zaten şu dönemde shitpost diye bir şey kalmadı 2 tane şahıs kendilerinden bir zenci adama geçiş yaparak ve altına Brawl Stars 10k kupa yazarak shitpost diye izleniyor shitpostların yarısı böyle ve küfür dolu.

Dini, milli değerlere sövüp ceza almayan elemanlar var bu devirde. Size bir şey olmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…