Berat kartal Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Bizim ilçede 6 tane lise var. Anadolu, sağlık meslek vs. Hepsi ortalama ile alıyor. LGS puanı ile alan okul yok. Ben de LGS'yi takmıyorum. Sizce önemli mi?
Bizim ilçede 6 tane lise var. Anadolu, sağlık meslek vs. Hepsi ortalama ile alıyor. LGS puanı ile alan okul yok. Ben de LGS'yi takmıyorum. Sizce önemli mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Haziran 2022 #2 Eğer o 6 liseden birine girmek istiyorsan önemli değil. Fakat komşu ilçelerinde LGS ile alan ve iyi olan okullarda olabilir.
Eğer o 6 liseden birine girmek istiyorsan önemli değil. Fakat komşu ilçelerinde LGS ile alan ve iyi olan okullarda olabilir.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Mersin 4 Haziran 2022 #3 İllaki ilçendeki okullara gitmek zorunda değilsin ki. Başka ilçelerdeki Fen Liseleri için LGS'yi takman lazım.
İllaki ilçendeki okullara gitmek zorunda değilsin ki. Başka ilçelerdeki Fen Liseleri için LGS'yi takman lazım.