EA App İle alınan FIFA 26 Ultimate iade edilemiyor

benozhan

Zeptopat
Daha fazla  
Dün akşam saatlerinde EA Sports 26 yani FIFA 26 Ultimate'i satın aldım EA Apps üzerinden 90 dolara. Epic Games'ten almak çok daha uyguna geliyormuş. Şu anda EA'den iade etmek istediğimde ise oyun gözükmüyor, sipariş geçmişinde de iade edemiyorum. Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba, nasıl çözülür bu iş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate DLC sini etkinleştirdiğiniz zaman iade olmuyor. Onu yaptınız mı ?

Hocam bende normal sürüm var benimki de iade olmuyor.
Erken erişimde ben oyun ilk çıktığında Last Of Us almıştım, 1 saat sonra iade etmiştim. O dönem PC de optimizasyon sorunu vardı. İade gerçekleşmişti. EA FC de ne gibi bir sıkıntı olabilir anlamadım. Ama sadece UT sürüm satın alındığında DLC gibi kütüphanede aktif etmek gerekiyor, onu yaparken bu eylem sonrası iade edilemez diye uyarıyor. Onu biliyorum tek.

Oyuna bir kere bile girmedim ama iade et seçeneği yok belki oyun tam olarak çıkış yapınca gelir.

Hayır onu da yapmamıştım ama yine de olmamıştı bilmiyorum şansıma yapacak bir şey yok. Bilgiler için teşekkürler.

Hocam EA forumuna baktım iade etmek isteyen kimse iade edememiş oyunu site üzerinde bize ulaşın bölümünden talep oluşturdum iade için bakalım ne cevap gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…