dizi olarak yapıp denedin mi?Merhaba,
2 adet inputum var. İkisinin nameleri farklı ögeyi denetleden nameleri değiştirsem bile değiştirdiğim alana post gönderiyor, bunu nasıl çözerim?
Sorunu tam anlayamadım, ekran görüntüleri veya örnek kodlar ile biraz daha detaylandırır mısın?
evetEki Görüntüle 1834088
Şöyle hocam site başlığının namesine öğeyi denetleden descriptionun namesini veriyorum descriptiona post gönderiyor bu bir açık değil mi?
<form method="POST" action="ornek.php">
<input type="text" name="input_name[]" value="Değer 1">
<input type="text" name="input_name[]" value="Değer 2">
<input type="text" name="input_name[]" value="Değer 3">
<button type="submit">Gönder</button>
</form>
Evetbir yerlerde bir hata olabilir, yorulmuş olabilirsin gözden kaçırmışsındır. Post göndermemesi gerekir dediğim gibi burada en sağlıklı çözüm
Kod:<form method="POST" action="ornek.php"> <input type="text" name="input_name[]" value="Değer 1"> <input type="text" name="input_name[]" value="Değer 2"> <input type="text" name="input_name[]" value="Değer 3"> <button type="submit">Gönder</button> </form>
<div class="mb-3">
<label class="form-label">Site Başlığı</label>
<input type="text" id="first-name" name="ayar_title" value="<?php echo $ayarcek['ayar_title'] ?>" class="form-control col-md-7 col-xs-12">
<small class="form-text text-muted">Arama motorlarında görünen site adı </small>
</div>
Yanlış anlaşılmış olabilir hocam name kısmını öğeyi denetleden ayar_descripton yaparak descriptiona veri gönderilebiliyor bunu engellemek istiyorum aslında
PHP:<div class="mb-3"> <label class="form-label">Site Başlığı</label> <input type="text" id="first-name" name="ayar_title" value="<?php echo $ayarcek['ayar_title'] ?>" class="form-control col-md-7 col-xs-12"> <small class="form-text text-muted">Arama motorlarında görünen site adı </small> </div>
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.