PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #11 metehn06 dedi: Oyun sadece bir hobi olarak. Onun dışı para kazanabileceğim şeyler yapabilecek bir kodlama gerek. Site açarak vb. olaylarla para kazanmak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun dışındada kullanacksanız C dilleri işinize çok yarar o zaman.
metehn06 dedi: Oyun sadece bir hobi olarak. Onun dışı para kazanabileceğim şeyler yapabilecek bir kodlama gerek. Site açarak vb. olaylarla para kazanmak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun dışındada kullanacksanız C dilleri işinize çok yarar o zaman.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 19 Temmuz 2023 #12 metehn06 dedi: Oyun sadece bir hobi olarak. Onun dışı para kazanabileceğim şeyler yapabilecek bir kodlama gerek. Site açarak vb. olaylarla para kazanmak. Genişletmek için tıkla... Bu işe sadece para kazanmak için girerseniz sıkılırsınız. Eğer seviyorsanız kendinizi geliştirdikçe para sizi bulur.
metehn06 dedi: Oyun sadece bir hobi olarak. Onun dışı para kazanabileceğim şeyler yapabilecek bir kodlama gerek. Site açarak vb. olaylarla para kazanmak. Genişletmek için tıkla... Bu işe sadece para kazanmak için girerseniz sıkılırsınız. Eğer seviyorsanız kendinizi geliştirdikçe para sizi bulur.
metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 byte.buster dedi: Bu işe sadece para kazanmak için girerseniz sıkılırsınız. Eğer seviyorsanız kendinizi geliştirdikçe para sizi bulur. Genişletmek için tıkla... sıkılmam kendimi biliyorum bir kaç kod bilgim vb. şeyler var Herkese Teşekkürler Yardımcı Olduğunuz İçin Kararım C dillerinden birini öğrenmek öğrendikten sonra pytgon java html vb öğrenerek ilerlemek
byte.buster dedi: Bu işe sadece para kazanmak için girerseniz sıkılırsınız. Eğer seviyorsanız kendinizi geliştirdikçe para sizi bulur. Genişletmek için tıkla... sıkılmam kendimi biliyorum bir kaç kod bilgim vb. şeyler var Herkese Teşekkürler Yardımcı Olduğunuz İçin Kararım C dillerinden birini öğrenmek öğrendikten sonra pytgon java html vb öğrenerek ilerlemek
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 19 Temmuz 2023 #14 metehn06 dedi: Sıkılmam kendimi biliyorum birkaç kod bilgim vb. şeyler var Genişletmek için tıkla... Eğer ilginiz varsa ve seviyorsanız sıkılmazsınız. Hatta rüyalarınıza girecek zamanla .
metehn06 dedi: Sıkılmam kendimi biliyorum birkaç kod bilgim vb. şeyler var Genişletmek için tıkla... Eğer ilginiz varsa ve seviyorsanız sıkılmazsınız. Hatta rüyalarınıza girecek zamanla .
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.692 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #15 Oyun sektörüne girmek istiyorsanız Python'a bulaşmayın. Belki ileride dil öğrenmek için öğrenebilirsiniz. Başlangıçta C# veya C++ öğrenin. Başlangıç için Unity 2D başlayabilirsiniz. Unity için de C# gerekiyor.
Oyun sektörüne girmek istiyorsanız Python'a bulaşmayın. Belki ileride dil öğrenmek için öğrenebilirsiniz. Başlangıçta C# veya C++ öğrenin. Başlangıç için Unity 2D başlayabilirsiniz. Unity için de C# gerekiyor.