C# ile proje örneği önerisi

Her tarafta yorum satırı görünce artık direkt ai tarafından yazıldığı bariz belli oluyor.
isimler[30] dizisinde problem var. Burada 2 boyutlu array oluşturmak lazım.

Ayrıca verileri ayrı ayrı tutma. Struct oluştur ve max_size belirleyerek bir array oluştur.
C:
int FRIDGE_MAX_ITEM_SIZE = 50;
struct Malzeme {
    char isim[30];
    int adet;
    int son_kullanma_tarihi;
};
struct Malzeme malzemeler[FRIDGE_MAX_ITEM_SIZE];

1. dönem de struct vs görmeniz lazım. 1. sınıf isen daha henüz data structure bilmiyorsun. O sebeple liste kullan vs demicem. Arraylerle çözersin.

Forum arkadaşlarımdan ricam, bence kimse yardım etmesin.
Zorluklarları araştıra araştıra kendin öğren. Kısa yola kaçıp AI tarafından yaptırırsan düşük not alırsın, o senin problemin. Yapay zekayı mentor olarak kullan. Nasıl yaparım de, al şunu yap deme. Gelişimini kötü etkiler. Ayrıca ekip olarak yapılacak bir proje 2-3 kişi bir araya gelin ve bir zahmet kafa patlatın.

maalesef struct öğrenmedik ve kullanmamız da yasak

Nasıl yani ceng prog. Giriş dersi işte.
Okulunun Bilgisayar Muhendisligi mufredatina baktim. 2. donem Nense Yonelimli Programlama goruyorsunuz. Nesne yonelimli programlamaya girmeden once structurelari gormemis olmaniz ve kullanmanizin yasak olmasi asiri absurt geldi. Emin olamadigimdan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…