Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 29 Aralık 2021 #1 Babam bugün önceden alınan randevuyu ileri tarihe aldı, sonra o gün benim işim var dedim. Eski tarihe alma imkanımız var mı?
Babam bugün önceden alınan randevuyu ileri tarihe aldı, sonra o gün benim işim var dedim. Eski tarihe alma imkanımız var mı?
Çözüm J J JMSae 29 Aralık 2021 İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz.
İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 29 Aralık 2021 #2 Ne randevusundan bahsediyorsunuz daha detaylı bilgi verirseniz seviniriz. Artı 0 Eksi
KS KS Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 29 Aralık 2021 #3 Silinen üye dedi: Ne randevusundan bahsediyorsunuz daha detaylı bilgi verirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unutmuşum, hastane randevusu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ne randevusundan bahsediyorsunuz daha detaylı bilgi verirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unutmuşum, hastane randevusu.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 29 Aralık 2021 #4 İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz.
KS KS Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 29 Aralık 2021 #5 JMSae dedi: İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. İstediğim yanıtı aldım. Artı 0 Eksi
JMSae dedi: İlk aldığınız tarih başka biri tarafından alınmadıysa, evet alınabilir. Alınamıyorsa da iptal edip tekrardan o güne alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. İstediğim yanıtı aldım.