İleride bir aylık asgari ücret ile Oyun konsolu (son modelleri), iPhone (son modelleri), ekran kartı (son modelleri), televizyon (son modelleri) gibi ürünler alabileceğimiz zamanlar gelecek midir?
Yani umarım o seviyelere gelebiliriz ama şu anki durumumuza bakacak olursak hayalden bile uzak gözüküyor. Açlık ve yoksulluk sınırı ortada ve buna rağmen asgari ücretin miktarı şaka gibi.
Yani umarım o seviyelere gelebiliriz ama şu anki durumumuza bakacak olursak hayalden bile uzak gözüküyor. Açlık ve yoksulluk sınırı ortada ve buna rağmen asgari ücretin miktarı şaka gibi.
Konunuzu baltalamak gibi bir niyetim yok ancak bu tip konuları artık çok boş buluyorum. Genellikle açılan konuların ortak amacı hükümeti eleştirmek batıyı övmek oluyor. Ve konuyu açan kişiler böyle konuşurken kendileri ülkeleri için hiçbir çaba göstermiyor yan gelip yatıyor bilgisayar oynuyor, tabi siz böyle olmayabilirsiniz benim gözlemlediğim kadarıyla durum böyle sosyal genelinde.
Ayrıca Avrupa'da alınan maaşlara bakıp ''Aa tek maaş ile şu ürünü alabiliyoruz.'' demek çok mantıksız oraları gezdiniz mi bilmiyorum ama giderleri çok farklı.
Ayrıca Avrupa'da alınan maaşlara bakıp ''Aa tek maaş ile şu ürünü alabiliyoruz.'' demek çok mantıksız oraları gezdiniz mi bilmiyorum ama giderleri çok farklı.
12 sene yaşadım Almanya'da Aile gelirimiz düşük - orta arasındaydı ama örneğin oyun konsolu (PS3) ve yeni çıkan oyunları aynı gün alırdık. Hatta hala dün gibi hatırlıyorum Black Ops 2 almak için okuldan sonra 2 şehir dolaşıp sonunda bulabilmiştik.
@Halil1905 eyalet farkı oluyor, Almanya açısından bilmiyorum pek ama diğer ülkelerde böyle.
Okuyor olmanız güzel bir ve eğer ilerisi için ciddi düşünceleriniz varsa zaten sizi eleştiremem. Ancak yaşınıza aldanıp da ne yapabilirim demeniz yersiz olur. Her yaştan insanlar faydalı olabilir, sadece diplomatik şeylere çalışmaktansa başka alanlarda da kendinizi geliştirmenizi öneririm.
12 sene yaşadım Almanya'da Aile gelirimiz düşük - orta arasındaydı ama örneğin oyun konsolu (PS3) ve yeni çıkan oyunları aynı gün alırdık. Hatta hala dün gibi hatırlıyorum Black Ops 2 almak için okuldan sonra 2 şehir dolaşıp sonunda bulabilmiştik.
Aslında bu konu devletten devlete değişiyor. Bulgaristanda kullanılan leva kendi para birimi, ancak bulgaristanda iş yapmıyor genellikle türk parasına çevirip edirne vs yerlerden aklınıza ne gelirse alıyorlar. Bizim paramızında üstün olduğu yerler var. Tabi istediğimiz yerler değil.