İleride Asgari Ücret İle Alınacak Şeyler

Makaleler
9
Daha fazla  
İleride bir aylık asgari ücret ile Oyun konsolu (son modelleri), iPhone (son modelleri), ekran kartı (son modelleri), televizyon (son modelleri) gibi ürünler alabileceğimiz zamanlar gelecek midir?

Son düzenleme:
Konsol: Sony Ps3 1tb + En Son çikmiş Tüm Kafa Oyunlar Ve Daha Fazlasi !!! - GittiGidiyor
Iphone: Apple iPhone 5s 16 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
TV: Vestel 40FB5050 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Fiyatı
Ekran kartı: Asus STRIX-RX570-4G- Gaming GDDR5 256Bit Ekran Kartı Fiyatı

Bak alabiliyoruz zaten Avrupa'da cogu ulkede asgari ücrete 2 tane bu karttan alabiliyorken, iki tane iPhone X alabiliyorken, 4 tane 4K 43 inç TV alabiliyorken, 5 tane PS4 Pro alabiliyorken biz yukarıda attığım seviyede ürünler alabiliyoruz

Burada alıp alamayacağın önemli değil. Burada o parayla hangi seviyede ürün alabileceğin kilit nokta.

@Jira Konuyu yazarken ilk'de oyun konsolu yerine PS4, iPhone yerine üst modelini yazmıştım ondan sonra sildim, dedim zaten anlayan anlayacaktır diye

@Jira Konuyu yazarken ilk'de oyun konsolu yerine PS4, iPhone yerine üst modelini yazmıştım ondan sonra sildim, dedim zaten anlayan anlayacaktır diye
Yani umarım o seviyelere gelebiliriz ama şu anki durumumuza bakacak olursak hayalden bile uzak gözüküyor. Açlık ve yoksulluk sınırı ortada ve buna rağmen asgari ücretin miktarı şaka gibi.

Yani umarım o seviyelere gelebiliriz ama şu anki durumumuza bakacak olursak hayalden bile uzak gözüküyor. Açlık ve yoksulluk sınırı ortada ve buna rağmen asgari ücretin miktarı şaka gibi.
İçimden bir ümit olacak diyor gibi ya hayırlısı

Konunuzu baltalamak gibi bir niyetim yok ancak bu tip konuları artık çok boş buluyorum. Genellikle açılan konuların ortak amacı hükümeti eleştirmek batıyı övmek oluyor. Ve konuyu açan kişiler böyle konuşurken kendileri ülkeleri için hiçbir çaba göstermiyor yan gelip yatıyor bilgisayar oynuyor, tabi siz böyle olmayabilirsiniz benim gözlemlediğim kadarıyla durum böyle sosyal genelinde.

Ayrıca Avrupa'da alınan maaşlara bakıp ''Aa tek maaş ile şu ürünü alabiliyoruz.'' demek çok mantıksız oraları gezdiniz mi bilmiyorum ama giderleri çok farklı.

Saygılar.

Ayrıca Avrupa'da alınan maaşlara bakıp ''Aa tek maaş ile şu ürünü alabiliyoruz.'' demek çok mantıksız oraları gezdiniz mi bilmiyorum ama giderleri çok farklı.
12 sene yaşadım Almanya'da Aile gelirimiz düşük - orta arasındaydı ama örneğin oyun konsolu (PS3) ve yeni çıkan oyunları aynı gün alırdık. Hatta hala dün gibi hatırlıyorum Black Ops 2 almak için okuldan sonra 2 şehir dolaşıp sonunda bulabilmiştik.
Ve konuyu açan kişiler böyle konuşurken kendileri ülkeleri için hiçbir çaba göstermiyor yan gelip yatıyor bilgisayar oynuyor,
Şuan yaşım 18 - 19 yani ne yapabilirm (okumaktan başka) ? Ama ilerisi için çok güzel projelerim var inşallah olur

@Halil1905 eyalet farkı oluyor, Almanya açısından bilmiyorum pek ama diğer ülkelerde böyle.

Okuyor olmanız güzel bir ve eğer ilerisi için ciddi düşünceleriniz varsa zaten sizi eleştiremem. Ancak yaşınıza aldanıp da ne yapabilirim demeniz yersiz olur. Her yaştan insanlar faydalı olabilir, sadece diplomatik şeylere çalışmaktansa başka alanlarda da kendinizi geliştirmenizi öneririm.

Almanya'dan döndünüz mü?

Aslında bu konu devletten devlete değişiyor. Bulgaristanda kullanılan leva kendi para birimi, ancak bulgaristanda iş yapmıyor genellikle türk parasına çevirip edirne vs yerlerden aklınıza ne gelirse alıyorlar. Bizim paramızında üstün olduğu yerler var. Tabi istediğimiz yerler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…