İleride nanometre sıkışıklığı yaşayacağız

harun1595

Hectopat
Daha fazla  
En fazla yirmi sene sonra nanometre teknolojisi bir yerde tıkanacak. O zaman nasıl çözümler üretebiliriz?

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ? Ayrıca Nanoteknoloji'den bahsediyoruz değil mi ?

Atomun boyutuna dayanarak söylüyorum. Atomun boyutundan daha küçük bir transistör yapılırsa veya iki transistör arası mesafe atomun boyutundan daha küçük olabilirse bu engeli aşarız.

Atomun boyutuna dayanarak söylüyorum. Atomun boyutundan daha küçük bir transistör yapılırsa veya iki transistör arası mesafe atomun boyutundan daha küçük olabilirse bu engeli aşarız.
Bunun için atom altı taneciklerini kontrol edebilmemiz gerekiyor.

Petrol tükenince nasıl insanlık tıkanmayacaksa, o zaman geldiğinde de tıkanmaz. Tasalanma boş yere

Mekanizma şöyle işliyor ''hayal et ve başar''. ENIAC'ın üzerinden 68 sene geçmiş. ENIAC'ın 30 TON olduğu söyleniyor. İyi bir akıllı telefon 160-140gr. arası. Nanometreyi bırak yeni ölçü birimleri keşfetmemiz gerekecek.

20 seneye evlerimizde ve ceplerimizde quantum işlemciler olur. Hiç merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…