Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Mart 2015 #21 MSI almanı şiddetle öneriyorum. Fazcılar üşüşmüş buraya. Gigabyte almak mantıksız.
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #22 Muharrem Kılıç dedi: Neden MSI almamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kanıt vs. sunmadan onu bunu alma diyorlar ya, tam kıl oluyorum.
Muharrem Kılıç dedi: Neden MSI almamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kanıt vs. sunmadan onu bunu alma diyorlar ya, tam kıl oluyorum.
Emirkan Özcan Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #23 Muharrem Kılıç dedi: Neden MSI almamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Sen o arkadaşı dinleme.MSI'da çok güzel markadır.Özellikle overclock performansı çok iyidir.
Muharrem Kılıç dedi: Neden MSI almamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Sen o arkadaşı dinleme.MSI'da çok güzel markadır.Özellikle overclock performansı çok iyidir.
HalimBerkAkturk Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 342 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #24 Gigabyte anakartları ASUS ve MSİ anakartlarından daha iyidir. Gigabyte'tan sonra bana göre ASUS daha iyi fakat kişiye göre değişebilir.
Gigabyte anakartları ASUS ve MSİ anakartlarından daha iyidir. Gigabyte'tan sonra bana göre ASUS daha iyi fakat kişiye göre değişebilir.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Mart 2015 #25 HalimBerkAkturk dedi: Gigabyte anakartları ASUS ve MSİ anakartlarından daha iyidir. Gigabyte'tan sonra bana göre ASUS daha iyi fakat kişiye göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarının revizyonları farklı çıkabiliyor.
HalimBerkAkturk dedi: Gigabyte anakartları ASUS ve MSİ anakartlarından daha iyidir. Gigabyte'tan sonra bana göre ASUS daha iyi fakat kişiye göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarının revizyonları farklı çıkabiliyor.
Muharrem Kılıç Kilopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #26 Silinen üye dedi: Gigabyte anakartlarının revizyonları farklı çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Revizyon dediğiniz aynı ana kartın aynı ad altında biraz daha özellik konularak piyasaya sürülmesi diye biliyorum MSİ da böyle bir şey yapmıyor mu ?
Silinen üye dedi: Gigabyte anakartlarının revizyonları farklı çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Revizyon dediğiniz aynı ana kartın aynı ad altında biraz daha özellik konularak piyasaya sürülmesi diye biliyorum MSİ da böyle bir şey yapmıyor mu ?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Mart 2015 #27 Muharrem Kılıç dedi: Revizyon dediğiniz aynı ana kartın aynı ad altında biraz daha özellik konularak piyasaya sürülmesi diye biliyorum MSİ da böyle bir şey yapmıyor mu ? Genişletmek için tıkla... MSI'da böyle bir olay yok. Aynen dediğiniz gibi.
Muharrem Kılıç dedi: Revizyon dediğiniz aynı ana kartın aynı ad altında biraz daha özellik konularak piyasaya sürülmesi diye biliyorum MSİ da böyle bir şey yapmıyor mu ? Genişletmek için tıkla... MSI'da böyle bir olay yok. Aynen dediğiniz gibi.
Muharrem Kılıç Kilopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #28 Silinen üye dedi: Herhangi bir kanıt vs. sunmadan onu bunu alma diyorlar ya, tam kıl oluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende tam niye almamayım diyecektim. Evet arkadaşlar önerdiğiniz yada önermediğiniz ürünleri nedenleriyle yazarsanız bizde daha fazla fikir ediniriz.
Silinen üye dedi: Herhangi bir kanıt vs. sunmadan onu bunu alma diyorlar ya, tam kıl oluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende tam niye almamayım diyecektim. Evet arkadaşlar önerdiğiniz yada önermediğiniz ürünleri nedenleriyle yazarsanız bizde daha fazla fikir ediniriz.