İletişim Formu PHP ile Mesaj Yollama

BurakSancak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar yeni yaptığım site için iletişim formu hazırladım fakat php konusunda az bilgim olduğundan sürekli hatalar aldım yardımcı olursanız sevinirim.
HTML:
<form method="post" action="iletisim.php">
<p>Isminiz<br />
    <span class="wpcf7-form-control-wrap your-name"><input type="text" name="adsoyad" value="" size="40" aria-required="true" aria-invalid="false" /></span> </p>
<p>E-Mail Adresiniz<br />
    <span class="wpcf7-form-control-wrap your-email"><input type="email" name="email" value="" size="40" aria-required="true" aria-invalid="false" /></span> </p>
<p>Telefonunuz<br />
    <span class="wpcf7-form-control-wrap tel-890"><input type="tel" name="telefon" value="" size="40" aria-invalid="false" /></span></p>
<p>Mesajınız<br />
    <span class="wpcf7-form-control-wrap your-message"><textarea name="mesaj" cols="40" rows="10" aria-invalid="false"></textarea></span> </p>
<p><input type="submit" value="Yolla" /></p>

iletisim.php'yi oluşturup, içinde post ettiğiniz verileri çekmeniz lazım. Onuda bir veritabanı oluşturup, oraya göndermesi lazım. İsterseniz özel mesajda size anlatabilirim.

Eğer bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cidden çok mutlu olurum
Edit = Gelen mesajları otomatik olarak bir e-mail adresine yollamak istiyorum.

Eğer bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cidden çok mutlu olurum
Edit = Gelen mesajları otomatik olarak bir e-mail adresine yollamak istiyorum.
Mesaj göndericek yeri bulamadım. Siz bana özelden yazın elimden geldiğince yardımcı olurum.

E-Mail adresinizi verebilirseniz oradan iletişim kurabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…