İlginç Bilgiler nasıl hazırlanır?

ddr1

Hectopat
Yer
İstanbul

Arkadaşlar merhaba, gördüğünüz gibi böyle bür ilginç bilgi paylaşmış birisi. Ben de bunun gibi bir şeyler yapmak istiyorum ama bunun gibi yazıyı yazıp üstüne yeşil kutucuğa BİLİYOR MUYDUNUZ? Yazmak falan istiyorum. Nasıl yapabilirim, hangi programları kullanmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Photoshop.

Katılıyorum. Adobe Photoshop iyi bir program. Eğer bilgisayarınız varsa bunu kullanmanız sizin için en iyisi olacaktır.
Para ödemek birazcık benim için sıkıntı, ücretsiz ce mümkünse telefondan olması lazım. Sahi, bilgisayardan telefona nasıl aktaracağım?

Para ödemek birazcık benim için sıkıntı

Adobe gibi parali urunler yerine, bu gibi basit isler icin GIMP gibi acik kaynakli programlari kullanmani oneririm.
GIMP'i sevmezsen alternatif olarak Krita'ya bakabilirsin.

Korsan yerine yukarida da dedigim gibi acik kaynakli programlari tercih ederse, virus gibi konulari da dusunmesine gerek kalmaz.

Korsan programlarda güvenilir kaynaksa sorun olmuyor, ama dediğiniz gibi açık kaynakları kullanırsa bunları düşünmesine gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…