@pesimistingözyaşları hocam kızlar sosyal medyada cidden saçma tavsiyeler veriyolar ve genellikle böyle sayfalar fazla etkileşim alıyor. Mesela Erkek Adam var adam toplasan 50k takipçisi vardır. Rastgele romantik ol işte çok bakımlı ol gym faresi ol tek bir kıza bağlan falan gibi saçma şeyleri söyleyen sayfaların belki 300-400k takipçisi oluyor. Erkeklerde de işte bu kızlar böyle diyorsa demek ki geneli böyle diyor ama sıkıntı surda bu kızlar hayatı boyunca ne bir kızla flört etmiş ne sevgili olmuş neye baktığını anlaması zor. Türkiyede çoğu kız anca kendini bilebilir ki onun içinde analiz falan yapmıyorlar ondan neyi beğendiklerinin pek farkında değiller. Farkında olanlarda çevrede adım kötü kıza çıkmasın diye susuyor genelde.
Ben mesela bir kaç kez kizlarin tavsiyesini dinleyip uydu veya dümdüz kanka olunca ayıkmıştım. İşte kızı baya ders falan çalıştırıyordum derslerim iyi sözde bakar diye hatta çiçek falan bile almıştım sonuç kız arkadaşı olarak görüyordu
başka bir kızla daha yaşadım işte kızla baya konusuyoduk iltifat falan ediyodum falan sonuç yine hislerinden emin değil. Bir de ikisi de başta ilgiliydi ondan sorunun tip olmadığını net anladım. Öyle trp sayfalarıyla tanıştım işte.