İlişkide 1 yaş fark normal midir?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ben bu yıl 9.sınıfa geçtim. Benden hoşlanan 8.sınıfa geçmiş bir kız var (kız güzel) ancak yanlış anlaşılırsam diye endişeleniyorum, mahalledeki arkadaşlarım kız senden hoşlanıyor aranızda sadece 1 yaş farkı var falan diyorlar. Ne yapmalıyım?

1 yaştan bi şey olmaz ama o kızla sevgili olursan lise hayatını ve geleceğini mahvedebilirsin. Bu gerçeği de unutma.

1 yaştan bi şey olmaz ama o kızla sevgili olursan lise hayatını ve geleceğini mahvedebilirsin. Bu gerçeği de unutma.
Hocam niye mahvetsin? Adam hiç gençliğini yaşamayacak mı? Bence hem sevgili yapıp hem derslerine önem verebilir.
Konuya gelirsek 1 yaştan bir şey olmaz, hiç bir şey sayılır, zaten bence bu yaşlarda ilişkilerde 1 yaş fark ideal.

Hocam niye mahvetsin? Adam hiç gençliğini yaşamayacak mı? Bence hem sevgili yapıp hem derslerine önem verebilir.
Konuya gelirsek 1 yaştan bir şey olmaz, hiç bir şey sayılır, zaten bence bu yaşlarda ilişkilerde 1 yaş fark ideal.
Emin ol o sevgili işi bu yaşlarda uzun sürmüyor. Sonra çocuklar da işe iş katıyor vs. Boş işleri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı