İlişkide kısıtlamalar ve risk kontrolü

Waybz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yaz yaklaşıyorken ilişkimle alakalı bir süredir kendi kafamda bir çatışma içerisindeyim. 1 seneyi aşmış bir ilişkim var olgunluk, saygı, sevgi ve sınırlar konusunda sorun yok hepsi hat safhada güzel ilerliyor. Ama malumunuz ki şu dönemde özellikle son yıllarda fark ettiyseniz herkesin özellikle de erkeklere problem olan bir risk faktörü sıkıntısı var insanlar eskisinden daha hasta ruhlular ve ergenlerdir vesairedir çok garip garip haller ve tavırlar içerisindeler; karıya kıza laf atma, arkalarından saçma sapan şeyler konuşmak, sulanmak, dik dik bakmak süzmektir vesaire. Bunlar yüzünden kadınlar ve erkekler arasında giyim kuşam hakkında sürekli bir çatışma dönmeye başladı, elbette sevgilinizi korumak istersiniz ve korursunuz da, ortalama bir erkeğin fiziki özelliklerinden de fazlasına sahipseniz her türlü yanındayken gereken koruma potansiyeline de sahipsinizdir. Ama dışarıda her sevgilinize bulaşan veya bakan elemanla da kavga etmek sıkıntı kendi başınıza bela açılabilir karakoldur falandır. Benim kafama şort muhabbeti takıldı diyelim ki dışarıda elemanın teki tip tip baktı süzdü ben bunu dövsem yine sorun dövmesem yine sorun ve bu tek bir sefer de olmaz ve daha gençken bu kadar sicil olayına karışmak sorun olur ama bir yandan ne yapsam bilemiyorum, bunu kızın kendisine açıklasam bu sefer de çomarmışım gibi bir algı oluşur, olmadığımı bilse bile yine de rahatsız olur bunun kısıtlanmasından, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz ne uzun süreli ciddi bir ilişki içerisinde olan varsa cevap verebilir mi? Kendisine zaten güveniyorum asla ödün vermez böyle şeylerde kaldı ki ben yanıtsız kalsam o yükselir o tepki verir ama yine de insanların pis bakışlarına ve sözlerine (arkasından bile olsa) maruz kalmasını istemiyorum. Yanlış bir düşünce midir ya da konuşmalı mıyım? Aranızda bu tür sorunlar olan varsa paylaşsın belki birbirimizden bir şeyler öğreniriz sohbet ederek.

@Waybz yanlış düşünce kısmen. Laf falan atan olursa sen de altta kalma. Sicilde falan ciddi sıkıntı olacağını zannetmiyorum zaten laf yemişsin şikayet edip rezil etmez kendini. Ama bakma ve arkadan konuşma senin engelleyebilecegin şeyler değil. Bunları kafaya takmak kızı da soğutur senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…