Sizin mutluluğunuz kimsenin umrunda değil. Burada herkes kendi fikrini söylüyor. Yaş farkı normalde umrumda olmaz ama liseye giden ve reşit olmayan bir kızla sevgili olmuşsunuz. İnsanların bundan hoşlanmaması normal.
Asabımı bozma. Ön yargı ile medeni düşünce farklı şeyler. Arabistan değil burası, kimse 16 yaşında bir kızı sevmene "Aşkta yaşın önemi yoktur " tepkisi vermez. Umurunda değilse açma konu?
Abartmak değil hocam. Kim ne diyebilir? Birbirini sevip böyle evlenenler, para için evlenenler vs. çok. Kimse karışamaz ama reşit değilken sevgili olması sorunlu benim açımdan.
Yaş farkı olur ama kız bildiğiniz çocukken sevgili olmuşsunuz tek olumsuz olay bu. Tabi mutluysanız mutsuzsanız karışmak bize kalmaz ama ben olsam yaşıma göre değişecek şekilde en fazla 2-3 yaş fark olsun isterim sonrasında kafa yapısının çok farklı olma ihtimali var.
Utanmak mı? İşte bundan bahsediyorum sizin gibilerden niye utanayım önce saygı duymayı öğrenin. Sevgilim 18 ben 28 yaşındayım cinsel birlikteliklerimiz de oldu. Sizce utanıyor muyum?