İlişkiler gittikçe yapay geliyor

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Normalde saf ve sosyal acidan kötü biriydim ve yeni insanlarla tanismak eglenceliydi.
En basitinden bir kizla mesajlasirken bile guluyor, heyecanlaniyordum fakat mesajda bile cok basarisiz olunca okudum, denedim, deneyimledim, hatalarimi fark ettim.

Sonuç olarak sosyal olarak daha iyiyim, utangacligi yendim vs. ama günün sonunda her sey cok yapay gelmeye başladı. Ne diyecegimi biliyorum ve ise yarıyor ama keyif alamiyorum. Sosyal olarak daha iyi oluyorum derken bu yapay iliskiler beni insanlarin daha da disina itti.
Kizlara yaziyor (Instagram'dan) ve basarisiz oluyordum simdi konuşurken bile sıkılıyorum içimden gelmiyor.

Bunu yasayan oldu mu, gecici bir sey mi? Biriyle paylastigimda psikolojik bir rahatsızlik ya da hormon sorunu falan olabilecegini söyledi. Hormonlar normal ama psikiyatriye gitmedim hic.

Sizlik sorun yok. Günümüz ilişkilerinin neredeyse çoğu aynı. Her kıza yazmayın, gerçekten hoşunuza giden, sizi meraklandıran kıza yazarsanız konuşmalardan zevk alabilirsiniz.

Sizlik sorun yok. Günümüz ilişkilerinin neredeyse çoğu aynı. Her kıza yazmayın, gerçekten hoşunuza giden, sizi meraklandıran kıza yazarsanız konuşmalardan zevk alabilirsiniz.
Artık oyle yapıyorum evet. Bir zamanlar cok tecrubesiz olduğum için herkeste sansimi denerdim. Hatta adım çıktı hâlâ sorunlarıni yasiyorum. Ama artık o heyecani kayboldu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…