İlişkimi yönetemiyorum

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Sevgilime uyandığımda günaydın yazıyorum o da bana yazıyor sonra ne yazacağımı bulamıyorum, nasıl bulacağım? Bazen saçma yerlerde kıskanabiliyorum, bunu nasıl engellerim? Kafama çok takıyorum iyi olsun diye çabalıyorum ama o bir şeyi yaptığında ona gıcık oluyorum. Onun başarılı olmasını istemiyorum diye algılamayın tabii ki istiyorum ama bir yandan da sinir oluyorum. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam havadan sudan konuşun. Mesela son dersten sıkılmışsınızdır, onu anlatın. O da size bir şey anlatır dershane hakkında. Mesela telefon almayı düşünüyorum. iPhone'lar da pek pahalı falan diyin. Devamı gelir.

Ona soru sorarak asla ilerlemeyin. Böyle sanki bir arkadaşınıza ya da kardeşinizle konuşacağınız şekilde ilerletin bence.

Hocam kıskanmanız normal bir durum ancak kısıtlamayın kıskandığınızı da belli etmeyin egosunu tatmin etmeyin yani sizin için vazgeçilmez biri olsa bile ona tam olarak öyle hissetirmeyin unutmayın birine ne kadar vazgeçilmez olduğunu hissetirirseniz onun ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.

Bu kadar kıskanma normal değil bunun dışı birine bebeğinmiş gibi davranırsan o da seni bebek gibi uyutur herkese bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…