İlişkinin bitmesi

16 yaşımdayım. Dediğiniz şeyi çok iyi anlıyorum. Haklısınız artık biraz ara vermemin zamanı bence de geldi üniversiteye kadar. Sağ olun

Bir kez terslediniz diye ayrılıyorsa ilişkiyi uzatmanız hata.
Zaten böyle eften püften sebepler lise aşkına göre. Olgun insanlar böyle bir sebepten ayrılmaz. Yol verin... @erengore kız diğer durağına gitsin. Size de tecrübe kalıyor işte.

Zaten böyle eften püften sebepler lise aşkına göre. Olgun insanlar böyle bir sebepten ayrılmaz. Yol verin... @erengore kız diğer durağına gitsin. Size de tecrübe kalıyor işte.

Aynen öyle hocam tecrübe kazandık bende aynı fikirdeyim. Üniversiteye kadar yapmamaya çalışacağım. Sağ olun fikriniz için

Yap ama ayrıldım diye üzülme, evleneceğin kadını seçmiyorsun.
Dikkat edeceğim aslında doğru söylüyorsunuz. Evli değilim bir şey değilim. Ona karşı bir sorumluluğum da yok. Yıpranmadan olduğu sürece en güzeli bence dediğiniz hocam.
Kanka burası teknoloji formu bu muhabbet burada ne alaka.

İşte burası böyle bir forum dostum. Şaka bir yana gerçekten bence çok kaliteli bir forum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…