İlk 10K hedefinde bunalmak ve ilerleyememek

Ruhum, beynim, bedenim aşırı yorgun ve bahane değil. Derse oturuyorum ama en fazla 15 dakika içinde bilincim gidiyor ve 3 saat sonra uyanıyorum. Aşırı rahatsızım. Mezuna kaldım. İlk 12 konuyu bitirdim, devamı gelmiyor. İlk 10K istiyorum ama güç bulamıyorum. Ne yapmalıyım, ne önerirsiniz?

Telefonu birak ya da inanilmaz azalt. Dikkati mahvediyor. Calisacak arkadaşlar bul. Eger senin gibi yuksek hedefli insanlarla her gün konusursan geri kalma korkusu seni devam ettirir. 10k imkansiz degil ama azimli olmak lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu birak ya da inanilmaz azalt. Dikkati mahvediyor. Calisacak arkadaşlar bul. Eger senin gibi yuksek hedefli insanlarla her gün konusursan geri kalma korkusu seni devam ettirir. 10k imkansiz degil ama azimli olmak lazim.

Çalışacak arkadaş bulamıyorum. Çoğu tanıdığım tercih yapıp gidecek 200k sıralama 300k sıralama ile falan. Nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam erken değil mi sizce? Yoğun geçen bir senenin ardından daha sonuçlar yeni açıklanmışken hemen derse oturmak pek mantıklı değil gibi. Ben de 129k yaptım 30k hedefim var ve derse başlamak için eylül ayını bekliyorum biraz dinlenmek ve kafa dağıtmak gerek gibi düşünüyorum. Bence biraz daha molanın ardından derse başlamanız daha sağlıklı olur gibi.

Ailem maalesef molaya izin vermiyor. Sınavdan sonra 3-5 gün bıraktım hemen söyleniyorlar.

Dostum ben de EA da 427k yaptım ve hedefim yapabildiğimin en iyisini yapmak, profilime tıklarsan benim açtığım konuda yaptığım netler var ve matematikte sıfırım yakın bir zamanda matematiğe sıfırdan başlayacağım yani seninle arkadaş olabiliriz ancak sanaldan arkadaşlık pek motive edici olur mu emin değilim.

12. sınıfta gittim ve herkes aşk peşinde, sürekli mezun 12 fark etmez dikkatim dağılıyor diye bıraktım. bir de eğitmenler sürekli 'yapamazsın' falan diyorlardı. tekrar gitmek itemiyorum
Iyi bir dershane cok sey katiyor insana. Hem sinavlar olsun hemde cevre olsun. Ama 'iyi' olmasi onemli. Yoksa dediginiz durum yasanir. Yasadiginiz yerde illa ismi bilinen 1 2 dershane vardir. Henuz erken gidin bakin konusun.

Iyi bir dershane cok sey katiyor insana. Hem sinavlar olsun hemde cevre olsun. Ama 'iyi' olmasi onemli. Yoksa dediginiz durum yasanir. Yasadiginiz yerde illa ismi bilinen 1 2 dershane vardir. Henuz erken gidin bakin konusun.
hocam ben de gidip gitmemek konusunda karasızım birde şu koçluk hizmetleri falan kafamı karıştırdı açıkçası dershanenin gerçekten bana katkı sağlayıp sağlamayacağını merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…