İlk 12 konu bitmeden problemlere başlanır mı?

• Konuyu başlatan Riasu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 46

Riasu

Centipat
Dostlar merhaba, burada yazacaklarıma göre öneriler yaparsanız sevinirim. Öncelikle eşit ağırlık öğrencisiyim ve matematiğim kendimi bildim bileli berbat o yüzden bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını izlemeye başladım ve 8. gün yani üslü sayılara kadar izledim. Ardından AYT başlamam gerektiğini düşündüm ve şu anda AYT coğrafya, tarih ve edebiyat tamamen bitmiş durumda ama bu süre sarfında hiç matematiği bakmadım diyebilirim. Biraz araştırdım ve problemler yapabilmek için sanırım 1. dereceden denklem, rasyonel sayılar, 2. dereceden denklemler bilmek yeterliymiş ve dört işlem (bu konuda pek bir fikrim yok yapay zekaya sorduğumda ayrıca birkaç arkadaşıma sorduğumda böyle söylediler) ve ben bunları biliyorum ama sadece hatırlamam gerek o yüzden tekrardan videolarını izleyeceğim. Bıyıklı matematiğin 10 günde problemler kampına başlamayı düşünüyorum zaten matematiği anladığım tek hoca kendisidir. Ve ayrıyeten TYT matematikte 7-8 net aralığını hedefliyorum o yüzden problemler tam ihtiyacım olan şey diye düşündüm, uzun yazı için kusura bakmayın ama gerçekten yönlendirmelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı