İlk 12 konu bitmeden problemlere başlanır mı?

• Konuyu başlatan Riasu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 386
Hocam öyle diyorsunuz da cidden aklım karıştı büyük bir kesim bu ilk 12 konu muhabbetinin palavra olduğunu söylüyor problemler konusunda belli başlı konuları hallettikten sonra başlanabiliceği söyleniyor.

IMG_5622.jpeg

12 konu palavra, onu diyen de yanlış söylüyor. Her konu birbiriyle bağlantılı.
Örnek veriyorum, anlatım bozukluğu çıkmıyor artık YKS'de, ona çalışmazsın.

12 konu çıkmıyor mu? Ortadan başla çalış, düzensiz çalışma ile başarı sağlayacak mısın?
Kitabın ortasından okuyun o zaman.

Süre çok yok, zamanınızı güzel değerlendirin.

IMG_5623.jpeg

Çıkmış sorulara bakın.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2674572

12 konu palavra, onu diyen de yanlış söylüyor. Her konu birbiriyle bağlantılı.
Örnek veriyorum, anlatım bozukluğu çıkmıyor artık YKS'de, ona çalışmazsın.

12 konu çıkmıyor mu? Ortadan başla çalış, düzensiz çalışma ile başarı sağlayacak mısın?
Kitabın ortasından okuyun o zaman.

Süre çok yok, zamanınızı güzel değerlendirin.

Eki Görüntüle 2674578
Çıkmış sorulara bakın.

Tamamdır hocam teşekkürler, o zaman benim burada izleyebileceğim en mantıklı yol ilk 12 konuyu hemen bitirip problemlere geçmek. Diğer bütün derslerim bitmiş bulunmakta onları günlük branş denemeleri ile götürüyorum o yüzden sınavın son gününe kadar odağımı matematiğe verebilecek durumdayım. İlk yazıda belirttiğim gibi hedefim 7-8 net bandı, bu ilk 12 konuyu bitirip üstüne problemler çalıştığım vakit bu hedefimin fazlasıyla üstüne çıkarım ister istemez sanırım. Ama buradaki tek sıkıntım matematik konusundan gerçekten bir maymundan daha beter bir durumdayım o yüzden bayağı zorlayıcı bir süreç olacak benim için.

Tamamdır hocam teşekkürler, o zaman benim burada izleyebileceğim en mantıklı yol ilk 12 konuyu hemen bitirip problemlere geçmek. Diğer bütün derslerim bitmiş bulunmakta onları günlük branş denemeleri ile götürüyorum o yüzden sınavın son gününe kadar odağımı matematiğe verebilecek durumdayım. İlk yazıda belirttiğim gibi hedefim 7-8 net bandı, bu ilk 12 konuyu bitirip üstüne problemler çalıştığım vakit bu hedefimin fazlasıyla üstüne çıkarım ister istemez sanırım. Ama buradaki tek sıkıntım matematik konusundan gerçekten bir maymundan daha beter bir durumdayım o yüzden bayağı zorlayıcı bir süreç olacak benim için.
İnanmak, başarmanın yarısıdır. Yaparsın, niye yapamayacaksın ki? Sen çalış, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. İyi çalışmalar diliyorum. Ayrıca KPSS’ye girmeni de öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı