C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 395 Çözümler 1 Dün 13:25 #1 Acil'in PKOB fasikülünü satın almayı düşünüyorum da ilk 12 konu bilgisi şart mı, PKOB için?
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.178 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 13:30 #2 Covid1920 dedi: Acil'in PKOB fasikülünü satın almayı düşünüyorum da ilk 12 konu bilgisi şart mı, PKOB için? Genişletmek için tıkla... İlk 12 konunun içerisinde temel kavramlarda var, o yüzden hayır. Artı 0 Eksi
Covid1920 dedi: Acil'in PKOB fasikülünü satın almayı düşünüyorum da ilk 12 konu bilgisi şart mı, PKOB için? Genişletmek için tıkla... İlk 12 konunun içerisinde temel kavramlarda var, o yüzden hayır.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 900 Çözümler 8 Dün 13:31 #3 Covid1920 dedi: Acil'in PKOB fasikülünü satın almayı düşünüyorum da ilk 12 konu bilgisi şart mı, PKOB için? Genişletmek için tıkla... Eğer temelden sıfır iseniz zorlanabilirsiniz. Ama genel olarak pkob, diğer konularla çok da bağlantılı değil. Az biraz temeliniz varsa yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Covid1920 dedi: Acil'in PKOB fasikülünü satın almayı düşünüyorum da ilk 12 konu bilgisi şart mı, PKOB için? Genişletmek için tıkla... Eğer temelden sıfır iseniz zorlanabilirsiniz. Ama genel olarak pkob, diğer konularla çok da bağlantılı değil. Az biraz temeliniz varsa yapabilirsiniz.