Merhaba. Ben 11. sınıfa geçtim 9'un ortalamasi 75, 10'un ortalaması 73 bu iki senede çok çalışmadığım için böyle. 2 senem var şimdiden YKS'ye çalışmaya başlayacağım. Çünkü OBP çok kafamı karıştırıyor bu iki senede ortalamami yükseltsem bile fazla olmuyor. O yüzden netlerle öne geçmeyi düşünüyorum ilk 20 binin içine girsem yeterli fazlasini istemiyorum sizce bu ortalamayla 20k gelir mi? Eczacılık istiyorum.
Merhaba. Ben 11. sınıfa geçtim 9'un ortalamasi 75, 10'un ortalaması 73 bu iki senede çok çalışmadığım için böyle. 2 senem var şimdiden YKS'ye çalışmaya başlayacağım. Çünkü OBP çok kafamı karıştırıyor bu iki senede ortalamami yükseltsem bile fazla olmuyor. O yüzden netlerle öne geçmeyi düşünüyorum ilk 20 binin içine girsem yeterli fazlasini istemiyorum sizce bu ortalamayla 20k gelir mi? Eczacılık istiyorum.
Merhaba, sıralama hesaplama sitelerinden hedeflediğiniz diploma notunu ve yapabileceğiniz netleri girdiğinizde geçmiş yıllara ait sıralamanızı görebilirsiniz. Mevcut diploma notunuz ile 20k ya girmek için kaç net yaptığınızı da hesaplayabilirsiniz.
2023 veriyle şu an için iki site güncellendi. ESŞ ve PuanGO da güncellediği zaman oradan da kontrol edebilirsiniz.
2025 TYT YKS Puan Hesaplaması yapabileceğiniz ve TYT YKS Sıralama hesaplama yapıp Türkiye sıralamasını görebileceğiniz güncel TYT YKS Puan Hesaplama motoru